Eten met Bert
Home
Recepten
Voorgerecht
Bijgerechten
Hoofdgerechten
Nagerechten
Sauzen & Dressings
Salades
Barbecue
Slowcooker
Kruidenmixen
Blog
Keukenweetjes
Kookmethoden
Keukengerei
Over ons
Contact
Home
Recepten
Voorgerecht
Bijgerechten
Hoofdgerechten
Nagerechten
Sauzen & Dressings
Salades
Barbecue
Slowcooker
Kruidenmixen
Blog
Keukenweetjes
Kookmethoden
Keukengerei
Over ons
Contact
Recepten
Bijgerechten
Gemarineerde olijven
Ingrediënten
1 kleine groene paprika
1 eetlepel olijfolie
½ dl droge witte wijn
2 eetlepels honing
1 theelepel rosemarijn
1 theelepel basilicum
vers gemalen zwarte peper
2 teentjes knoflook
125 gr groene olijven
125 gr zwarte olijven
Bereiding
6 personen | bereidingstijd 15 min. |
Was de paprika en snijd deze in kleine reepjes.
Meng de olie, wijn, honing, rosemarijn, basilicum en de peper met de gesnipperde knoflook.
Voeg de paprika en de olijven toe, en laat dit marineren in de koelkast.
Roer het regelmatig om.
Na een week marineren smaken ze het best.
Naar boven scrollen